ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

30 Νοεμβρίου 2016

ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ  ΜΕ ΤΟ F/B

Συνεχίζει καθημερινά ο Καΐλας του facebook τις αναφορές του στο πρόσωπό μου. Να δω πότε θα τον κάνουνε σταθμάρχη, μήπως και ησυχάσουμε κι εμείς κι αυτός μαζί μας.


Πρέπει λέει να πονέσαμε που έφυγε.



Για ποιο λόγο να πονέσουμε ρε Βασιλάκη; Ίσα – ίσα εγώ νοιώθω απαλλαγμένος που ένα – ένα τα βαρίδια που σέρναμε τόσα χρόνια φεύγουν από την πλάτη μας. Απλώς επειδή γράφεις συνέχεια, είπαμε να μη σε αφήνουμε χωρίς απαντήσεις. Σου αρέσει άλλωστε το νταβαντούρι αυτό. Τώρα για το ποιο θα είναι το ψηφοδέλτιο στο οποίο θα συμμετέχω με το Λεωνίδα, τι σε νοιάζει; Επειδή θα είναι ανεξάρτητο; Μήπως ο μπαμπάς σου ο Ηλίας θα βρίσκεται σε ψηφοδέλτιο του ΜΕΤΑ ή της ΕΑΚ; Εκεί όμως δεν σε ενοχλεί, αφού κάτι περιμένεις, έτσι δεν είναι;

Τώρα για το παλαμάκιας τι να σου πρωτοπώ; Ποτέ δε θα μπορέσεις να αντιληφθείς, πως υπάρχουν και κάποιοι εργαζόμενοι που στηρίζουν παρατάξεις και πρόσωπα χωρίς να περιμένουν ανταλλάγματα. Ξέρεις πολύ καλά, πως ότι ήθελα από το 2003 θα το έπαιρνα. Δε ζήτησα ποτέ τίποτα. Διαχρονικά πήρα τα πάντα από αυτή την παράταξη. Κι εγώ κι εσύ και όλοι οι εργαζόμενοι. Τι είναι αυτό;  Η ειλικρινής θέση της ΠΑΣΚΕ για δημόσια αστική συγκοινωνία. Η θέληση και τεχνογνωσία των εκάστοτε γραμματέων της στις υψηλού επιπέδου διεκδικήσεις και ολοκληρώσεις μεγάλων Σ.Σ.Ε. Η διαχείριση της μεγάλης κρίσης το 2013. Το ότι αποφύγαμε τον ύφαλο. Η σοβαρή στάση σε κάθε μεγάλο πρόβλημα, με τη σκέψη των χιλιάδων οικογενειών που είναι πίσω μας. Αυτά όμως εσένα δε σου έφταναν ποτέ. Πάντα ήθελες να πάρεις και κάτι παραπάνω από την ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ των πρώτων χρόνων, παρέα με το φίλο σου το Δημητράκη τον Άλφα (τι θυμήθηκα τώρα, έ; μόλις τον έστειλε ο Λιαγούρης στην ακαδημία της ΓΣΕΕ, ασπάστηκε την παράταξή μας), την ΠΑΣΚΕ αργότερα όταν είχε εξασθενίσει το προηγούμενό σου μαγαζί, το ΟΡΑΜΑ του Νίκου - πέρασες και δεν ακούμπησες, γιατί δε σου υποσχέθηκε τίποτα – την ΠΑΣΚΕ ξανά, τώρα το ΜΕΤΑ και βλέπουμε για τη συνέχεια. Γι αυτό με αποκαλείς παλαμάκια. Γιατί παραμένω σταθερός σε κάτι που πιστεύω. Και στα πάνω μου και στα κάτω μου. Εσύ όμως ρε Βασιλάκη; Μια εδώ, μια εκεί, μία παραπέρα αρκεί πάντα να παίρνεις; Δε θα σε πιστεύουν κι οι συνάδελφοι πια.


Σε άλλη ανάρτηση μιλάει για το επίπεδό μου.



Και αφού το επίπεδό μου είναι αυτό, τι σε κράταγε τόσα χρόνια στην ΠΑΣΚΕ; Πως ανεχόσουν να λειτουργείς μέσα σε μια παράταξη που διέθετε στελέχη με τέτοιο επίπεδο; Γιατί για πολλά χρόνια με αποκαλούσες αδελφούλη και όλα αυτά τα δακρύβρεχτα; Να σου πω γιατί; Γιατί ήσουν καταβολεμένος κι ευελπιστούσες και σε μια προαγωγή που επίμονα επιζητούσες. Ατύχησες γιατί αυτή εδώ η παράταξη ποτέ δεν αντάλλαξε μια καλή σύμβαση με 10 σταθμάρχες. Ποτέ δεν μπήκε στη σκέψη να «κοντύνει» μια σύμβαση για μερικές κολοπροαγωγές. Από την εποχή του Λιαγούρη, του Λουλακάκη και τώρα του Σκούλου. Λες και επί Χρυσοχοΐδη ο Λεωνίδας δεν μπορούσε να κερδίσει κάμποσες προαγωγές. Δεν το έκανε, γιατί τον ενδιέφερε ότι και τους προηγούμενους γραμματείς της ΠΑΣΚΕ. Η σύμβαση που θα καρπωθούν όλοι οι εργαζόμενοι. Σε αντίθεση με τον μπαμπά σου που το μόνο με το οποίο ασχολείται, είναι το πόσες προαγωγές θα κάνει.  Αφού λοιπόν δεν έγινες σταθμάρχης κι αφού έφυγε ο τμηματάρχης κι αλλάξανε τα κόζια, μεταπήδησες στο ΜΕΤΑ. Πολλοί σε λένε κωλοτούμπα. Εγώ αυτόν που με όλες τις καταστάσεις συνεχίζει να μασάει καλά, τον αποκαλώ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΕΙΦΤΗ.  Κάνε μας τη χάρη λοιπόν και όπως θα έλεγε και ευρηματικός Ζουράρις «μη μας διογκώνεις τα μέζεα».